ONTWIKKELEN VAN BEDRIJFSUITINGEN

ONTWIKKELEN VAN BEDRIJFSUITINGEN

Geef je bedrijf kleur

Geef jezelf kleur. Welke kleur heb jij? Wat is je lievelingskleur? Waar staat deze kleur voor? Past dat bij hoe je werkt? Sluit het aan bij wat je als bedrijf uitstraalt? Kleur kies je.

En zo zet je een eerste stap in het ontwikkelen van een identiteit.

Samen gaan we op zoek naar jouw kleur. Totdat de kleur betekenis geeft aan de waarden waar je voor staat.


Werkwijze

Klantwens zet ik snel om in een conceptontwerp. Zo houden we de vaart er in. De klant voegt toe en samen komen we tot een goed eindproduct. Bij de uitwerking van een opdracht houd ik rekening met de doelgroep, de door de opdrachtgever gestelde eisen, de financiële mogelijkheden en de technische verwerking van het ontwerp. 


Ik verzorg

  • Grafische vormgeving van huisstijl en marketingacties
  • Drukwerk zoals visitekaartjes, brochures, affiches en verpakkingen
  • Website design
  • Online uitingen voor Social Media

Van huisstijl ontwikkeling tot andere uitingen

Het begint bij een huisstijl, een logo. Als we dat hebben kunnen we verder met het ontwikkelen van andere uitingen. Zoals e-mail opmaak, visitekaartjes, (digitaal) briefpapier, templates voor presentaties. Maar ook website en nieuwsbrief.

Ik let goed op het consequent doorvoeren van de gekozen stijl. En dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Sterker nog: liever niet. Een ZZP’er in de zakelijke dienstverlening heeft een hele andere behoefte dan een organisatie die haar producten zichtbaar wil maken voor een specifieke doelgroep. Ik houd het overzichtelijk en betaalbaar zonder in te boeten op creativiteit en originaliteit.


Drukwerk

Ik volg de ontwikkelingen op de markt voor drukwerk en weet precies welke drukker past bij de door jou beoogde kwaliteit en het beschikbare budget. Ga zelf niet zoeken op internet tenzij je niets anders te doen hebt. Laat mij voor jou de juiste match maken en de drukker aansturen. Zodat je drukwerk in één keer goed en op tijd wordt afgeleverd.


Website ontwikkeling

De eerste klik is alles bepalend. Wekt het nieuwsgierigheid op? Is het aantrekkelijk? Onderscheidend? Toegankelijk? Of klikken we meteen weg omdat er geen prikkel van de website uitgaat.

Mik zorgt voor klik. Tussen je belangstellenden en jouw bedrijf. Door kritisch en nuchter om te gaan met alle mogelijkheden die er zijn. Door je te helpen met kiezen. Zodat je website voor je werkt. En vooral dat mensen er op kunnen vinden wat ze zoeken. Want mensen hechten meer waarde aan content dan aan vormgeving. Toegankelijkheid is misschien wel het belangrijkst bij het ontwikkelen van een website.

Website ondersteuning

Ik werk samen met een webhosting bureau zodat ik je kan ontzorgen bij je website. Als het niet je dagelijks werk is, schuift het vaak naar de achtergrond. Ik kan dit voorkomen. Ik hanteer een mooie prijs voor het totaalconcept van ontwerp, bouwen, beheren en hosten. En ook kan ik je ondersteunen in het effectief benutten van social media.


Verpakkingen ontwerpen is een specialisme

De eerste indruk is goud waard. Een aantrekkelijke verpakking creëert een verwachting. En dat vind ik leuk!

Ik ben specialist in het ontwerpen van bedrukkingen voor verpakkingen van o.a. bloemen en planten. Al ruim 20 jaar werk ik samen met verschillende verpakkingsbedrijven in Aalsmeer en het Westland. De ervaring op het gebied van de nationale en internationale verpakkingsmarkt maakt dat ik in een handomdraai jouw verpakking van jouw identiteit voorzie.

Ik kan technische ontwerpen/tekeningen opmaken en aanleveren aan de drukker, denk hierbij aan stansen, patonen en kleurspecificaties (PMS en CMYK).

Het ontwikkelen van nieuwe verpakkingen en vooruit kijken is een belangrijk onderscheidend vermogen voor kwekers, exporteurs, retail en groothandel. Ik streef altijd weer naar iets nieuws! En laat me inspireren door mode, trends en natuur, om telkens weer een nieuwe uitstraling te creëren en te realiseren.


Mik Design | zie contactgegevens bij contact | Santpoort-Zuid